Khas untuk anda yang masih belum pasang penapis air di rumah!

Hmmm..Teringinnya nak pasang Penapis Air kat rumah..Air paip teruk sangat sekarang ni..Berkarat & berkeladak..

Masalahnya.. Ada ke Penapis Air yang berkualiti tetapi harganya mampu milik?

Sebelum tu, kami nak tanya

ADAKAH ANDA SALAH SEORANG SEPERTI DI BAWAH?

Selama ni anda sedar tak

Kesan jangka panjang bila kita makan atau minum dengan air yang tak bertapis ni...

Kegagalan fungsi buah pinggang

Risiko untuk menyebabkan penyakit barah / kanser

Bagi wanita hamil, risiko terlahirnya bayi cacat dengan kelainan otak

Merencatkan sistem perkembangan otak

Sistem penghadaman akan kerap terganggu

Masalah alergik & gatal-gatal pada Kulit

Fakta : Menjerang / masak air sahaja tak akan cukup untuk membuang kotoran, karat, dan racun serangga dalam air minuman anda!

Percaya atau tidak sebenarnya ada satu alat Penapis Air berkualiti tinggi yang boleh bantu anda sekeluarga selesaikan semua masalah anda tu?

Yang paling penting harga mestilah mampu milik..

dan

Bayar hanya sekali jer..Tak payah dah nak berhutang bayar bulan-bulan đŸ€©â€‹

Jimat Ribuan Ringgit duit anda...

Memperkenalkan...

Penapis air yang UNIK, JIMAT & BERKUALITI TINGGI

Hanya pasang di kepala paip sahaja.. 3 minit dah setel..

Sekarang, tiada lagi masalah air berkarat di rumah anda!!

Walaupun Penapis Air ini bersaiz compact & kecil, tetapi kualiti air yang dihasilkan adalah sangat terbaik dan setanding dengan brand penapis air yang mahal-mahal tu...

Klik untuk tonton video di bawah...

Perbezaan kualiti antara air direct dari paip & air yang ditapis oleh Smart Magic Filtrant

Selama ni kita rasa air di rumah kita bersih kan...

Tengok saja perbezaan warna air antara air yang ditapis dengan penapis Smart Magic Filtrant dengan air yang direct dari paip

Bayangkan keladak seteruk ini masuk dalam tubuh badan kita berhari-hari đŸ˜±

(Gambar di ambil selepas 4 bulan penggunaan)

Kadang-kadang kita tak sedar salah satu sebab keluarga kita selalu sahaja jatuh sakit adalah puncanya dari makan & minum dari sumber air yang tidak bersih..

Feedback dari pelanggan kami yang dah pasang...

Apa yang anda kena tahu mengenai Smart Magic Filtrant?

1. Smart Magic Filtrant menggunapakai konsep penapisan dari negara Jepun dengan Bahan Aktif 7 Layer tapisan bagi menapis semua kotoran bahaya dan bau dalam kandungan air.

2. Kesan serta merta. Tak sampai 1 minit selepas pemasangan, anda dapat lihat perbezaan warna dan rasa.

3. Yang paling penting tiada ansuran bulanan. Sekali bayar sahaja.

4. Filter Element (dalam penapis air) boleh dicuci dan di pakai semula. Tempoh penggunaan satu-satu Filter Element adalah 3 – 6 bulan bergantung kepada kualiti air di tempat anda.

5. Untuk menggantikan Filter Element yang baru nanti, anda boleh terus berhubung dengan Customer Service kami (Miss Tya – 01110732771).

6. Menjimatkan ruang. Hanya pasang pada kepala paip sahaja.

7. Cara pasang yang sangat mudah dan cepat. 3 minit setel.

8. Tak perlu guna power elektrik. Jimat bil elektrik bulanan anda.

9. Direka khas supaya sesuai untuk dipasang untuk semua jenis kepala paip rumah di Malaysia.

0
unit sudah terjual
0
pembeli telah membeli

Selamat & berkesan ke Smart Magic Filtrant ni?

Test Report yang dikeluarkan oleh badan antarabangsa menyatakan Smart Magic Filtrant SELAMAT digunakan

Klik untuk tonton video lain di bawah...

Eksperimen yang dijalankan di makmal untuk melihat perbezaan kualiti air antara air direct paip & air yang ditapis Smart Magic Filtrant

Boleh ke pasang Smart Magic Filtrant ni pada jenis kepala paip di rumah anda?

Jangan risau.. Smart Magic Filtrant ini boleh dipasang pada pelbagai jenis kepala paip.

Apabila anda membuat pembelian Smart Magic Filtrant ini nanti, anda akan mendapat sama seperti dalam kotak di bawah.

Terdapat 3 jenis connector yang akan diberikan sekali kepada anda. Kegunaan connector-connector ini adalah untuk menyambungkan Smart Magic Filtrant dengan jenis kepala paip di rumah anda.

Cara pemasangan Smart Magic Filtrant yang sangat mudah...

Jangan risau..

User's Manual / Panduan Penggunaan juga akan diberikan sekali dalam kotak packaging nanti

Berapa harga Smart Magic Filtrant ini?

Harga asal kami jual untuk 1 unit adalah RM189 tidak termasuk caj postage RM10.

Tapi hari ni kami taknak jual pada harga RM189. Untuk anda yang membuat pembelian pada hari ini sahaja, kami akan bagi harga diskaun. Anda hanya perlu bayar serendah

RM97

YA, ANDA JIMAT RM92

Bukan itu sahaja, caj postage pun biar kami yang tanggung!

Tapi kami mintak maaf.. Harga ini tidak boleh lama..

Selepas ini, harga mungkin terpaksa dinaikkan kepada harga asal. Dan caj postage akan dikenakan.

Dapatkan Sekarang dan jimat RM92!

Masih ragu-ragu untuk lakukan

TINDAKAN SEKARANG?

Jaminan Dari Kami Untuk Pembeli Hari Ini

Puas Hati 100%

Jaminan Wang Dikembalikan Tanpa Banyak Soal

sekiranya Smart Magic Filtrant ini langsung tidak menghasilkan kualiti air yang lebih baik dari sebelum ini.

Dengan setiap pembelian Pakej 2 dan Pakej 3 unit Smart Magic Filtrant, anda akan dapat Free Gift extra Filter Element yang berharga RM50 setiap satu.

Anda boleh ganti sendiri Filter Element ini selepas 3 - 6 bulan.

Sekiranya Barang Mengalami Sebarang Kerosakan Sewaktu Penghantaran - Kami Akan Tanggung Risiko Penuh Dan Gantikan Yang Baru!

Selain kaedah pembayaran secara Online Banking, kami juga ada menyediakan Servis COD / Barang Sampai Baru Bayar.

Pilih Pakej

RM567
RM 177 (Harga seunit = RM59.00)
  • 3 Unit Full Set Smart Magic Filtrant beserta dengan 3 Filter Element
  • Boleh dipasang di pili air yang lain selain di dapur atau bagi hadiah kepada mak ayah di kampung atau adik beradik yang lain
  • Percuma 2 unit extra Filter Element bernilai RM100
  • Barang Sampai Baru Bayar / Online Transfer
  • 7 hari jaminan wang dikembalikan 100% sekiranya tidak berkesan
RM378
RM 147 (Harga seunit = RM73.50)
  • 2 Unit Full Set Smart Magic Filtrant beserta dengan 2 Filter Element
  • Boleh dipasang di pili air yang lain selain di dapur atau bagi hadiah kepada mak ayah di kampung atau adik beradik yang lain
  • Percuma 1 unit extra Filter Element bernilai RM50
  • Barang Sampai Baru Bayar / Online Transfer
  • 7 hari jaminan wang dikembalikan 100% sekiranya tidak berkesan
RM189
RM 97 (Harga seunit = RM97.00)
  • 1 Unit Full Set Smart Magic Filtrant beserta dengan 1 Filter Element
  • Tiada Free Gift percuma diberikan
  • Barang Sampai Baru Bayar / Online Transfer
  • 7 hari jaminan wang dikembalikan 100% sekiranya tidak berkesan
Jam
Minit
Saat

TOLONG JANGAN BERTANGGUH LAGI DEMI KESIHATAN KELUARGA ANDA!

SOALAN LAZIM

Ya. Smart Magic Filtrant ni betul-betul berkesan. Ramai pelanggan kami yang berpuas hati apabila pasang penapis air ini di rumah mereka. Prinsip kami ialah kami sesekali tidak akan  menjual produk yang tidak berkualiti dan merugikan pelanggan.

Boleh. Anda hanya perlu pilih option Barang Sampai Baru Bayar / COD ketika membuat tempahan nanti.

Kebiasaannya proses penghantaran akan mengambil masa 1-5 hari bekerja.

Ya ada. Warrantynya adalah selama sebulan. Sekiranya ada kerosakan pada Smart Magic Filtrant anda, anda boleh berhubung terus dengan Customer Service kami (Miss Tya – 01110732771).

Ya ada. Kalau anda rasa tidak berpuas hati dengan kualiti produk kami, anda boleh terus berhubung dengan Customer Service kami ( (Miss Tya – 01110732771) untuk refund penuh.

Kami sarankan 3 – 6 bulan. Ianya bergantung kepada kualiti air di tempat anda.

Jangan risau. Anda boleh berhubung dengan Customer Service kami (Miss Tya – 01110732771) untuk menempah.

Note : This site is NOT a part of the Facebook Website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT ENDORSED by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook Inc.

Copyright© 2023 | Fully Owned by romaputih.com

error: Content is protected !!
Scroll to Top